9 Nisan 2013 Salı

Body Beast Nedir

Body Beast Nedir?

Body Beast Workout
Body Beast dünyada vücut geliştirme konusunda bilinen bir isim olan Sagi Kalev tarafından beachbody için hazırlanmış egzersiz programlarından biridir. İçerik ve amacıyla ilgili kendi sitesinde yayınlanan S.S.S. bölümünü çevirmenin yeterli olacağını düşünüyorum.

Body Beast'in Diğer Vücut Geliştirme Programlarından Farkı Nedir?

Body Beast tam kapsamlı vücut geliştirme, beslenme ve ek besin programlarının ilklerinden biridir. Dünya çapındaki vücut geliştiricilerin antrenörü olarak bilinen biri tarafından geliştirilmiştir. Program vücut geliştirmeye özel beslenme programının yanında yüksek derecede kas edinimi ve kas büyümesi egzersizleri içerir. 90 günde hatlı ve kesimli bir vücuda sahip olmayı, kas kazanımını ve yağ yakımını garanti eden tam bir programdır.

Body Beast Ne Tür Egzersizler İçerir?

Body Beast'in geleneksel vücut geliştirmenin en iyilerini alıp, onu Dinamik Set Antrenmanı adını verdiğimiz bir spor bilimi buluşuyla harmanlayarak, 90 günde 20 pound'a (ç.n.20 pound = 9.0718474 kilogram) kadar kas kazanımını sağladığı kanıtlanmıştır.Tekli Set'ler, Super Set'ler, Giant Set'ler, Progressive Set'ler, Drop Set'ler, Tempo Set'ler ve daha birçok daha önce muhtemelen görmediğiniz daha fazla egzersizi tamamıyla yeni bir yöntemle bir araya getirerek uygulayacaksınız. Direnç kazanacak, ve kasları daha fazla yormak için çılgın açılarla seçkin hareketler yapacak, daha fazla kas lifini çalıştıracak ve doğal olarak daha önceki evde çalışma egzersizlerinden çok daha fazla testosteron üretimi sağlayacaksınız.

Bundan sonraki sorular daha çok seti satın almaya karar verenlere yönelik olduğundan çevirisini yapmanın faydasız olacağını düşündüm. Program hakkında az çok ön bilgi edinmek için bu kadarı yeterli ve Body Beast kısaca budur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder